vakcinalen punkt

Македонија

Црвен крст-Охрид: Ако ги вратиме волонтерите во вакциналниот пункт, ќе се во опасност

И по четири часа откако биле избркани од вакциналниот пункт во Охрид, никој не им се извинил на волонтерите за скандалот кој се случил утрово.