trener

Спорт

Давид Дејвис е нов тренер на Веспрем

Ракометниот стручњак Давид Дејвис е новиот тренер на унгарскиот клуб Веспрем. Дејвис потпиша едногодишен договор со можност за продолжување на истиот за уште една сезона.