toplinska energija

Економија

Намалено ДДВ-то на одредени лекови и на топлинската енергија

А1он
Владата денеска во рамки на 150.седница ја усвои Предлог – одлуката за изменување и дополнување на одлуката за определување на добрата и услугите кои подлежат