stopanska komora na severo-zapadna makedonija

Економија

Стопанска комора на северозападна Македонија: И бизнисите да се вклучат во приоритетните категории за вакцинирање

А1он
Стопанската комора на северозападна Македонија (СКСЗМ) смета дека управувањето со ковид-кризата во земјава се одвива многу бавно во споредба со другите земји од регионот, како
Економија

СКСЗМ потпиша Меморандум за соработка со Министерството за економија

А1он
Стопанската комора на северозападна Македонија (СКСЗМ) ќе назначи лице кое постојано ќе биде во директен контакт со Министерството за економија со цел континуирана соработка, навремено
Економија

Бизнисмените од северозападна Македонија бараат побргу да се формира влада и да се стави акцент на економијата

А1он
Имајќи го предвид фактот дека рокот за формирање на Владата истекува, Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија апелира до политичките партии што поскоро да ја изразат
Економија

Министерката Апостолска на работна средба со Стопанската комора на северо-западна Македонија

А1он
Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска, заедно со претставник на Фондот за иновации и технолошки развој, денес на Универзитетот на Југоисточна Европа