specijalno javno obvinitelstvo

Македонија

СЈО: Обвинителката Ристоска имала сообраќајка со приватно возило

А1он
Од Специјалното јавно обвинителство ја потврдуваат информацијата дека јавниот обвинител Ленче Ристоска имала сообраќајна несреќа на 27-ми декември, додаваат дека патниците поминале без телесни повреди,