soni petrovski

Македонија

Синдикалната организација на ФМУ обвинува за незаконски почеток на учебната година

Кристијан Ландов
За низа незаконитости и за хаосот на стратот на новата студентска учебна година, Синдикална организација на Факултетот за музички уметности – ФМУ при УКИМ, ги