slobodan radojkovic

Култура

Изложба на графики, цртежи и колажи од Слободан Радојковиќ

А1он
Во Културно-информативниот центар – Скопје вечерва отворање на изложбата на графики, цртежи и колажи од академскиот графичар Слободан Радојковиќ (Србија). На прв поглед станува збор