slivi

Економија

Република Српска врати пратка со македонски сливи, имале пестициди повеќе од дозволеното

А1он
Републичката фитосанитарна инспекција на Република Српска, како дел од редовната инспекција на пратките во надворешната трговија, забрани увоз на пратка од 400 килограми сливи со