skopski

Култура

Јубилејот на „ECM Records“ во фокусот на Скопски џез-фестивал

А1он
Скопски џез-фестивал најави силна програма за 38-то издание, во чиј фокус ќе биде одбележување на 50-годишнината од германската издавачка куќа „ECM Records“. Фестивалот на 17