skeor

Македонија

Над 90 трудови на шестата студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој

А1он
Повеќе од 90 студенти со свои научни трудови учествуваат на шестата Студентска Конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој (СКЕОР), која се одржува на Факултетот