sindikat za bezbednost

Македонија

МО: Ајтов да не го меша министерството во неговите нарушени односи со членовите на Синдикатот

А1он
Министерството за одбрана во реакција по повод денешната прес конференција на претседателот на Синдикатот на одбраната и безбедноста го повика Ристо Ајтов да не го