sindikari

Македонија

Синдикати бараат новиот министер за здравство да ги потпише анексите усвоени од Влада

А1он
Синдикатот на Клинички и Гранковиот синдикат денеска на прес-конференција побараа новиот министер за здравство да ги потпише анексите усвоени од Владата. Претседателите на овие синдикати,