seminar za makedonski jazik

Македонија

Половина век од отворањето на Лекторатот по македонски јазик во Париз

А1он
Деновиве се одбележува голем јубилеј за македонистиката и за македонската држава – половина век од отворањето на Лекторатот по македонски јазик во Париз, Франција. Со