saturn

Магазин

НАСА со нови откритија за месечината Енцелад на Сатурн, постојат услови за живот

А1он
Во моментов е во тек прес конференција на НАСА на која се претставуваат најновите откритија од нашиот Сончев систем. Според новите откритија, НАСА верува дека