sar misel

Свет

Шарл Мишел: Ние имаме потреба од Западен Балкан и Западен Балкан има потреба од нас

А1он
Претставувајќи ги заклучоците од последниот Советот на ЕУ, одржан на 23 и 24 јуни во Брисел, претседателот на Советот Шарл Мишел нагласи дека „Ние имаме