ruganje so hristos

Македонија

Државниот правобранител ќе го повлече предлогот за забрана на фимот „Ругање со Христос“

Кристијан Ландов
Државниот правобранител на Република Македонија утре ќе го повлече предлогот до Основниот суд Скопје 2 за изрекување на мерката времена забрана за прикажување на филмот
Култура

Преполна сала за македонска премиера на „Ругање со Христос“

Во исполнетата сала на кино „Милениум“ вечерва се прикажува македонската премиера на дебитантскиот игран филм „Ругање со Христос“ по сценарио и режија на Јани Бојаџи,