remenski

Македонија

(ВИДЕО) Ташевска-Ременски бара Ставрески да ја одблокира исплатата на правата на граѓаните

А1он
Министерката за труд и социјална политика Фросина Ташевска-Ременски бара министерот за финансии Зоран Ставрески веднаш да ја одблокира исплатата на правата на граѓаните и, како
Македонија

Министерката Ременски во посета на Домот за доенчиња во Битола

А1он
 Министерката за труд и социјална политика Фросина Ташевска-Ременски денескa во Битола ги посети Домот за доенчиња и мали деца, Дневниот центар за лица со посебни