protesten mars

Македонија

„Држава што не постапува е држава што силува“ – протестен марш по повод Меѓународниот ден на жената

А1он
По повод Меѓународниот ден на жената и под мотото „Држава што не постапува е држава што силува“, денеска група граѓани излзее на петтиот протестен марш