протест студенти

Македонија

Студентите излегоа на протест против измените на Кривичниот Законик

А1он
Пред Владата на Република Северна Македонија денеска на протест излегоа студенти од државава кои се против донесените измени на Кривичниот законик, со кој се предвидуваат