poseben soobrakaj

Македонија

Посебен режим на сообраќај денеска и утре во Скопје

А1он
Во поширокото централно подрачје на Град Скопје денеска и утре ќе биде воведен посебен режим на сообраќајот. Како што информира Министерството за внатрешни работи, посебниот