pijanist

Култура

Пијанистите Арда Мустафаоглу и Леви Шехтман ќе го претстават проектот насловен „88 Dimensions“

А1он
Денес започнува одбележувањето на 30 години од германско – македонските дипломатски односи, по кој повод, пијанистите Арда Мустафаоглу и Леви Шехтман, премиерно во Камерната сала