penzioneri

Македонија

50% поевтини билети за опера и балет, пензионерите задоволни

А1он
Пензионерите, со 50 % поевтини билети ќе можат да ги посетат сите културни институции, и да одат во театрите, музеите, опера, филхармонија и балет, ова