paunov

Истражувања Македонија

ВИДЕО: Кумот на Ковачевски може да добие државна помош без името да му се спомне – се повлече од функциите во тетовската компанија, но, остана нејзин ко-сопственик

Петар Клинчарски
Кумот на премиерот Ковачевски, Горан Паунов, се повлече од позициите овластено лице и извршен член на одборот на директори на „АЕ СОЛАР АД ТЕТОВО“, компанија