otpis na kamati

Македонија

Владата тврди дека над 150.000 граѓани ќе бидат опфатени со законот за отпис на камати и трошоци

А1он
Преку 150.000 граѓани ќе бидат опфатени со законот за отпис на камати и репрограмирање на долгови и трошоци на граѓаните во услови на КОВИД-19 чиј
Економија

Законот за отпис на камати за неплатени сметки помина во Собранието

А1он
Собрението денеска го донесе Законот за отпишување камати за наплата на долгови што произлегуваат од услуги од вршители на комунални дејности, телефонија, мобилни и кабловски