osiromasen uranium

Свет

САД испраќаат контроверзна муниција со осиромашен ураниум во Украина

А1он
Пентагон објави нов пакет воена помош за Украина во вредност до 175 милиони долари, вклучувајќи муниција за тенковите Абрамс со осиромашен ураниум, што е првпат
Македонија

Откриен извештај: НАТО бомбардирањето на Србија загадило седум држави, меѓу кои и Македонија

А1он
Откриен е извештај кој досега и беше непознат на пошироката јавност, а кој укажува дека НАТО бомбардирањето на СРЈ загадило и седум европски земји. Станува