nezakonsko resenie

Истражувања Македонија

Охридскиот инспектор Шуменковски, кој неовластено уништувал храна и пијалаци, незаконски дозволил и отворање мртовечница

Маја Илиевска-Пачемска
Инспекторот од Охрид, Новица Шуменковски, како вработен во Државниот санитарен и здравствен инспекторат издал незаконско решение за мртовечница, дознава „А1он“. Станува збор за истиот инспектор