momce ubiec

Регион

„Го прашав дали знае дека го убил мојот син“: Мајка на убиеното момче во „Рибникар„ првпат зборува за рочиштето

А1он
Се ближи судењето на родителите на момчето убиец кое на 3 мај уби девет деца и училишниот чувар во основното училиште „Владислав Рибникар“ во Врачар.
Регион

Стрелајте ме само оставете ми го семејството на раат-таткото на детето убиец од Рибникар не смета дека е виновен

А1он
Се ближи судењето на родителите на момчето убиец кое на 3 мај уби девет деца и училишен чувар во основното училиште „Владислав Рибникар“ во Врачар,