mmr

Македонија

170 мајки на суд – не ги вакцинирале децата

Анита Петровска Рајковиќ
Судските покани, според информациите на „А1он“, веќе почнале да пристигнуваат до родителите што не ги вакцинирале своите деца со задолжителните вакцини. Според информациите, овие родители