mkb

Македонија

Денеска се одржа изборно собрание на МБСК

А1он
По завршувањето на 2 успешни мандати, исполнети со многу проекти, средби, бизнис форуми, и голем број средби на стопанственици од Македонија Бугарија, заминува досегашниот претседател