Mitko bojmacaliev

Македонија

(ВИДЕО) Бојмацалиев: Почит кон споменот и сеќавањето на нашите бранители -херои од 2001 никогаш нема да бидат заборавени

А1он
Денеска дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев се обрати на настан на покана од „Здружението на членовите на фамилиите на загинатите припадници на
Македонија

Бојмацалиев: Одделенијата за внатрешни работи во Кочани и Берово подготвени за претстојниот Изборен процес

А1он
Денеска дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев, заедно со државната секретарка Магдалена Несторовска и директорот на Бирото за јавна безбедност, Сашо Тасевски остварија