mihajloski

Македонија

(ВИДЕО) Александар Михајлоски: Белиот дворец на ВМРО-ДПМНЕ е малер за членовите на партијата

А1он
Александар Михајлоски, координаторот на „Републичкиот штаб за реформи во ВМРО-ДПМНЕ“ во гостувањето во Дневникот на ТВ 24, изјави дека сите членови на ВМРО-ДПМНЕ се емотивно