makedonski kvalitet

Економија

Десет компании го добија признанието „Македонски квалитет 2018“

А1он
Десет компании денеска го добија признанието „Македонски квалитет 2018“ што традиционално, четврта година, го доделува Сојузот на стопански комори. Манифестацијата се организира под покровителство на