live v lice

Македонија

Трибина: Сиромашното домување негативно влијае на развојот на поединецот

А1он
Домувањето, можностите за домување, проблемите со кои се соочуваат бездомниците, како и потребата од решенија за сиромашното домување со кое во Македонија се засегнати голем број
Култура

Македонија се вклучува во одбележувањето на Меѓународната недела на продавачи на уличен печат

А1он
Глобалниот настан, Меѓународна недела на продавачи на уличен печат и годинава ќе го слави претприемачкиот дух и ќе го дигне гласот на ранливите групи во