lice v lice

Македонија

„Лице в лице“ по шести пат ја одбележува меѓународната недела на продавачи на уличен печат

А1он
Она што е во светот практика, кога е во прашање препознавањето на концептот на уличниот печат од страна на народните пратеници, кај нас за прв
Македонија

МТСП: „Лице в лице“ е одличен пример за социјалното претприемништво

А1он
На синоќешното одбележување на петгодишнината од првиот број на списанието ,,Лице в лице’’ беа доделени признанија на повеќе поддржувачи на овој проект, меѓу кои и
Култура

„Лице в лице“ ја одбележа Меѓународната недела на продавачи на уличен печат

А1он
Продавачите на списанието „Лице в лице“ денеска на плоштадот „Македонија“ се вклучија во одбележувањето на Меѓународната недела на продавачи на уличен печат, што глобално се
Македонија

„Лице в лице“ со предизвиците за повисока социјална правда

А1он
„Социјална правда – СЕГА“ е насловена панел дискусијата што Фондацијата „Фридрих Еберт“ и Асоцијацијата за истражување, комуникации и развој „Паблик“ ја организираат во петок, 19
Македонија

18. издание на списанието „Лице в лице“ посветено на образованието

А1он
„Имагинацијата е поважна од едукацијата“, „Настојувајте да не нижете успеси, туку да створите вредности, „Образованието е она што останува откако човек заборавил што научил на
Македонија

Новогодишни честитки на „Лице в лице“ за маргинализираните лица

А1он
Куќичките „Warm Hug” и „Snow Play” на нашиот ликовен уметник, Ване Костуранов, (дел од неговата последна изложба „Улица Љубов“), како мотиви ќе се најдат и