lica so posebni potrebi4

Македонија

Родители на деца со посебни потреби бараат политичките партии да потпишат документ за исполнување на нивните барања

А1он
Измени на Законот околу одземање на деловната способност на децата со посебни потреби, зголемување на додатоците, тргнување на границата од 26 години за овие лица