krediten rejting

Економија

Македонија го задржа кредитниот рејтинг „ББ+” со стабилен изглед

А1он
Република Северна Македонија го задржа кредитниот рејтинг „ББ+“ со стабилен изглед, што е потврдено во најновиот извештај на Агенцијата за кредитен рејтинг „Фич“. Задржувањето на
Економија

Агенцијата „Фич“ го потврди кредитниот рејтинг на „ББ+“ со негативен изглед

А1он
Агенцијата за кредитен рејтинг „Фич“ го потврди кредитниот рејтинг на РС Македонија на „ББ+“ со негативен изглед, информираат од Министерството за финансии (МФ). Добивај вести
Економија

„Фич“ го потврди кредитниот рејтинг на Македонија

А1он
Агенцијата за кредитен рејтинг „Фич“ го потврди кредитниот рејтинг на Република Северна Македонија на „ББ +“, со негативен изглед. Во извештајот,„Фич“ нотира дека потврдениот рејтинг
Економија

„Стандард и Пурс“ го потврдија кредитниот рејтинг ББ- на земјава

А1он
Кредитната агенција „Стандард и Пурс“ го потврди кредитниот рејтинг на земјава, ББ- со стабилен изглед. Стабилниот изглед како што се нотира во извештајот кој го
Економија

Агенција „Фич” го потврди кредитниот рејтинг ББ+ на Македонија

А1он
Кредитната агенција „Фич“ го потврди кредитниот рејтинг на РС Македонија на „ББ +“, со негативен изглед информира Министерството за финасии. Како што нотира агенцијата, рејтингот
Економија

„Стандард енд пурс“: Севкупниот пораст на депозитната база во 2020 година ја потврдува задржаната доверба

А1он
Во рамките на извештајот со којшто агенцијата „Стандард и Пурс“ го потврди кредитниот рејтинг на нашата земја на „ББ-“, со стабилен изглед, од Агенцијата се
Економија

„Standard & Poor’s“ го потврдија кредитниот рејтинг на земјава ББ- со стабилен изглед

А1он
Кредитната агенција „Стандард енд пурс“ (Standard & Poor’s) го потврди кредитниот рејтинг на земјава на ББ- со стабилен изглед. Нивните очекувања се дека македонската економија
Економија

„Стандард и пурс“ го потврди кредитниот рејтинг на земјава, со стабилен изглед

А1он
Aгенцијата „Стандард енд пурс“ (“Standard and Poor’s”) соопшти дека го потврдува кредитниот рејтинг на Северна Македонија ББ-, со стабилен изглед. Според извештајот, решавањето на спорот