kpz

Македонија

Приватното здравство се обединува во Комора, за подобри услуги на граѓаните и деловен развој

А1он
Во рамки на Сојузот на стопански комори на Македонија формирана е Комора на приватно здравство на Македонија (КПЗ) чие делување, како што информираат, ќе биде