kozmetika

Регион

Нов случај во Србија – лажна козметичарка оставила жени со страотни бразди и лузни на лицата

А1он
По неверојатниот случај на 23-годишен масер, кој се претставувал како естетски хирург и заработил богатство од осакатените пациентки во „дива“ ординација во центарот на Белград,