korornavirus vakcina

Свет

Уште една видео конференција за солидарноста на ЕУ со трети земји за испорака на вакцините

А1он
Лидерите на земјите-членки на Европска Унија на утрешната видео конферфенција ќе разговара за солидарноста на ЕУ со трети земји за испорака на вакцините, но не