knizeven osvrt

Култура

Највисоки оценки за романот „Зад аголот“ на Томислав Османли во белградски „Данас“

А1он
Во српскиот дневен весник „Данас“ објавен е книжевен осврт на авторката Анѓелка Цвијиќ посветен на српското изание на македонскиот роман „Зад аголот“ од Томислав Османли.