klub na pratenici

Македонија

(ВИДЕО) По чекањето половина час да пристигне Груевски, почна лидерската средба

А1он
Тројца партиски лидери пристигнаа во Клубот на пратеници каде на средбата закажана во 13.30 часот треба да се одлучи дали се исполнети условите за фер