kiper

Македонија

„Кипер“ маркетите потврдуваат дека им влегла инспекција: Продавниците ќе бидат затворени до завршување на процесот

Кристијан Ландов
„Кипер“ маркетите и денеска останаа затворени од инспекцијата на Управата за јавни приходи. Управата на ланецот од маркети извести дека денеска нема да работат. Контролите
Македонија

УЈП влезе и во „Кипер“ маркетите, вратите заклучени со натпис „попис“

Клуч на врата од попладнево има и кај ланецот маркети „Кипер“. На вратите е прикачен натпис „попис“, а внатре, освен вработените, има и лица со