izbori2021

Видео Македонија

(ВИДЕО) „Проблем е кобасицата“, нема време за ‘ќе’, доста е 30 години“, дебата со кандидатите за Ѓорче

Кристијан Ландов
Најмногу е вложено во Ѓорче Петров, споредено со последните 20 години. Ова го смета актуелниот градоначалник на општината и кандидат за нов мандат од СДСМ,