holokaust vrz romite

Македонија

(ВИДЕО) Спасовски: Холокаустот врз Ромите е еден од најголемите порази на човештвото

А1он
Холокаустот врз Ромите не смее да остане заборавен  како што го нарекуват ‘заборавениот холокауст’. Наша политичка и морална должност е да ја сочуваме вистината за