hlor

Македонија

Отстранета опасност од истечен хлор во филтер станица во Виница

А1он
Центарот за управување со кризи (ЦУК) информира дека имало вкупно седум пожари на отворено во државата во последното деноноќие. Регионалните ЦУК Скопје и Битола информирале