graficka rabotilnica

Култура

Започна 15-та јубилејна Меѓународна графичка работилница „Софија“ во Богданци

А1он
Денеска започнува главната сесија на Графичката работилница „Софија“, која по јубилеен 15-ти пат ќе се одржи во Богданци. Традиционалната меѓународна графичка работилница е единствена од