gordana gesovska

Македонија

Ќе се збогува ли Гордана Гешковска од обвинителската функција?

Наредната недела ќе започне со работа Дисциплинската комисија за утврдување на одговорност на поранешениот шеф на скопското обвинителство Гордана Гешковска, нејзиниот тогашен заменик Јован Цветановски