glusec

Македонија

Повлечена од продажба мешавината од зеленчук во чие пакување беше пронајден глушец

А1он
Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) издаде забрана за промет на замрзнатиот зеленчуков микс „Сани фантази – Царски микс” по потекло од Република Србија, увезен