gjorgji spasov

Македонија

Објавена книгата „Раѓањето на мултипартизмот“ од Ѓорѓи Спасов

А1он
Издавачката куќа „Слово“ ја објави книгата „Раѓањето на мултипартизмот: страници од македонската политичка историја“ од д-р Ѓорѓи Спасов, која ја следи појавата и развојот на