gim

Економија

Градежен институт и Макстил во заедничка соработка за реализација на европскиот проект за циркуларна економија – CINDERELA

А1он
Градежен институт Македонија кој е дел од конзорциумот на тринаесет извонредни истражувачки институции и организации од седум европски земји вклучени во CINDERELA, за реализација на
Македонија

ГИМ и ЕГЕ освоија прва награда за Менаџмент на знаење и интелектуален капитал на светско ниво со моделот CO-IN

А1он
Градежениот институт Македонија и Институтот за истражување во животна средина, градежништво и енергетика (ИЕГЕ) освоија прва награда на Европската конференција за управување со знаење на